Previous
Next

Canton Jade Green Tips - 20 piramides

Direct leverbaar
€ 10,99
Incl. btw

Deze thee wordt langzaam verbouwd en met de hand geplukt van theestruiken in de bergen, waar het aroma in het blad wordt geconcentreerd door zachte regen, warme dagen en koele nachten. Deze gemakkelijk te drinken groene thee wordt door de theemeester met de hand gerold tot de karakteristieke gedraaide vorm. Het is de moeite waard om hem voorzichtig te zetten bij een lagere temperatuur, zodat de tonen van kastanje en de zoete aroma's van een vers gemaaide weide vrijkomen.

Ingrediënten: Groene thee (Camellia sinensis)


Chun'an County, provincie Zhejiang.

Smaak & aroma

Deze groene thee wordt met de hand gerold in een hete, droge wok door de theemeester, wat helpt om de volledige complexiteit van de smaak vast te leggen. Bij het zetten komen tonen van kastanje en de zoete aroma's van een vers gemaaide zomerweide vrij.

Voor het ideale kopje Canton Jade Green Tips laat u één piramide drie minuten trekken in 250 ml water van 70°C.

Specifications

Type Groen
Format Unwrapped Pyramids
Range Retail
Referentie CTS.JAD.P Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.