Canton Golden Dragon theebloemen

5060316405253

Canton Tea Co

Een schitterende explosie van kleuren en aroma.

Lees meer >

Dit product is niet meer op voorraad


€ 10,95 incl. BTW


Meer informatie

Prachtige handgemaakte theebloemen. Als u  een van de bollen in een glazen theepot doet, ontstaat er een prachtig visueel schouwspel. Langzaam opent de bol zich en komen de bloemen los.

Ondertussen trekt de groene thee, verrijken de bloemen de thee met hun zoetige bloemenaroma's en komen de heerlijke geuren vrij.

De theebloem is gemaakt van groene thee, waarin een grote chrysant, onder een jasmijnbloemenboog en een kogelamarant is ingebonden.

  • Handgemaakte theebloemen.
  • Perfect om cadeau te doen.
  • Bijzonder goed van smaak.
  • 6 stuks in geschenkverpakking

Meer informatie

Alle theebloemen van Canton Tea zijn speciaal voor Canton Tea gemaakt. Met de hand, waarbij alleen de verste thee en de hoogste kwaliteit gedroogde bloemen worden gebruikt. De blaadjes worden kundig met de hand om de gedroogde bloemen gebonden. Elke bloem is dus een handgemaakt stukje arbeid. Of is het kunst?

Omdat Canton Tea voor de beste kwaliteit en eerlijke productie gaat, heeft zij zich zeer ingespannen om de beste theebloemen te vinden die beschikbaar zijn. Meer weten hoe zij hierbij te werk zijn gegaan, kijk dan eens op de Nederlandse website van Canton Tea in het blogartikel hun zoektocht naar de beste theebloemen.

Kenmerken

Soort verpakkingTheebloemen
Soort theeGroene thee

Recensies

Schrijf uw recensie

Canton Golden Dragon theebloemen

Canton Golden Dragon theebloemen

Een schitterende explosie van kleuren en aroma.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: