Previous
Next

Canton Genmaicha - 250g

Niet op voorraad
€ 29,95
€ 22,46
Incl. btw
  • Groene thee met gepofte rijskorrels
  • 250 gram

Wazuka district, van de Obubu theetuinen

Een traditionele Japanse thee met de evenwichtige balans van groene lentethee en kleine korreltjes geroosterde bruine rijst. Deze combinatie werd oorspronkelijk gedaan om de thee verder te laten trekken. Genmaicha is nu erg in trek vanwege zijn unieke smaak, de zoete zachte groene theetonen in harmonie met de bevredigende nootachtige rijst.

Een smaakvolle thee ontstaan uit een uitstekende harmonie van verse groene thee en geroosterde rijst. Oorspronkelijk komt deze theesoort uit Japan. Genmaicha is geliefd door zijn unieke smaak, groene theetonen vermengd met notige rijst, die samen met de rijst verhit is. 

Genmaicha was een theesoort die vroeger alleen werd gedronken door de armen. Zij voegden rijst toe om het meer te laten lijken omdat zij zich niet zuivere groene thee konden veroorloven. Vandaag de dag wordt er in alle bevolkingslagen in Japan van genoten en wordt het meer en meer geliefd in de rest van de wereld.

Ingrediënten: Groene thee, geroosterde rijst

Specifications

Type Groen
Format Loose
Range Non-retail
Referentie GEN0250 Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.