Previous
Next

Canton Earl Grey - 20 piramides

Direct leverbaar
€ 10,99
Incl. btw

Dit is een earl grey boven andere omdat we premium thee kiezen om authentieke koudgeperste Calabrische bergamotolie te voeren. Het verschil is duidelijk, allereerst wanneer u de aromatische citrustonen ruikt, daarna als u de aroma's van de bergamot proeft, die met een verleidelijke zachtheid op de tong blijven hangen. Probeer het licht en zwart, of zet het langer en sterker en voeg een druppel melk toe.

Ingrediënten: Zwarte thee, bergamotolie.

China, India, Italië. Vakkundig samengesteld in het Verenigd Koninkrijk door Canton.

De zachte, heldere smaak van deze thee is rijk aan citrus van de bergamot die met een verleidelijke zijdeachtige zachtheid op de tong blijft hangen.

Voor het perfecte kopje Canton Earl Grey laat u één piramide vier minuten trekken in 250 ml water van 95°C als u de thee met melk drinkt, of twee minuten als u de thee zwart drinkt.

Specifications

Type Zwart
Format Unwrapped Pyramids
Range Retail
Referentie CTS.EAR.P Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.