Previous
Next

Bodum Cafetiere Costa Rica

Direct leverbaar
€ 66,20
€ 39,72
Incl. btw

8 kops cafetiere van Bodum

Fraaie Bodum cafetiëre met een inhoud van 1 ltr, 8 koppen.

8 kops cafetiere van Bodum

Het zetten van koffie in een Cafetière is eigenlijk zeer eenvoudig. Na de glazen kan even voorverwarmd te hebben met heet water, deze goed drooggemaakt te hebben, doet u de droge gemalen koffie in de cilinder. Daarna schenkt u water dat tegen de kook aanzit (net voor of na het koken) over de droge koffie. Vervolgens roert u de koffie met een lepel goed door, zodat alle koffie in het water is opgenomen en niet meer drijft. Zet hierna de zuiger met het deksel erop en laat deze ongeveer 4 minuten bovenin de cilinder om de koffie te laten trekken. Druk vervolgens met uw hand op het deksel de zuiger langzaam naar beneden en serveer de koffie.

Geschikt voor alle type malingen, gewone snelfilter of mediummaling geeft echter het beste resultaat. Gebruik ongeveer 10 eetlepels koffie per liter water.

Tip: in combinatie met een eenvoudige molen en goede bonen, kunt u zelf de voor u perfecte koffie maken.

Inhoud: 1 liter, 8 kops
Bodum: 1968-16

Referentie 727015399508 Categorie Cafetieres Merk Bodum

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.