» » WMF 800 nu ook in chique zwart

WMF 800 nu ook in chique zwart

Geplaatst in: Koffie zetten | 0
Het fraaie front aanzicht van de nieuwe WMF 800
Het fraaie front aanzicht van de nieuwe WMF 800

De WMF 800, al ongeveer een jaar nu in het WMF-koffiemachine gamma, is nu ook verkrijgbaar in het zwart, de WMF 800 Black. En ik moet zeggen, dat de machine een zeer chique uitstraling heeft gekregen. Onder meer doordat de ruimte achter de koffieuitloop is verchroomd. Zeer fraai wat mij betreft. De zijpanelen zijn van hoogglans kunststof geworden, waardoor de machine een krachtige uitstraling krijgt.

WMF 800: veel te bieden

Zo wie zo is de WMF 800 in algemene zin in mijn ogen een machine die veel te bieden heeft: de machine heeft een uitneembare zetgroep. Klein onderhoud kunt u daardoor gemakkelijk zelf doen en zijn vaste servicebeurten zijn niet nodig.

Goed warme koffie

Wat ook een pluspunt is is dat de temperatuur van de koffie op de graad af te stellen is. Dit laatste is vooral fijn voor mensen die graag ook de eerste kop (dit is de kop koffie die de machine levert, nadat je de machine aan hebt gezet) lekker warm willen hebben. Gewoon de temperatuur een of twee graadje hoger en klaar is kees! Overigens: de eerste kop koffie uit de WMF is wat ons betreft voldoende warm, maar als je er wat gevoeliger voor bent, biedt de temperatuurinstelling uitkomst.

Enkele of dubbele cappuccino met een druk op de knop

Uiteraard de one-touch cappuccino niet vergeten, want dat is tegenwoordig een heerlijkheid. Een druk op de knop is genoeg voor deze koffiespecialiteit, zelfs twee tegelijkertijd is mogelijk.

Overige afwijkingen ten aanzien van de gewone WMF 800

Wat verder nog van de “gewone” WMF 800 afwijkt? De kleur van de display omlijning is oker geel, bij de gewone 800 is dit rood!

En de prijs? Die is 1850 euro, wat duurder dan de “gewone”WMF 800! De WMF800 black is al besteld door ons en binnen enkele weken uit voorraad door ons leverbaar.