WMF 800 is binnen

WMF 800 in onze winkel
WMF 800 in onze winkel

Gister hebben we de nieuwe WMF 800 binnen gekregen. En met ons demomodel voor in de winkel hebben we meteen een cappuccino gemaakt in een dubbelwandig glas (Canteen van Bodum). Daarmee kun je perfect zien dat de 800 een mooie dikke schuimlaag produceert!

Even de tekst aangehaald van de WMF-website:

“De nieuwe WMF800 bekoort door zijn heldere ontwerp. Ondanks zijn compacte formaat beschikt hij over alle belangrijke componenten van professionele WMF-koffiemachines – de basis voor het genieten van perfecte koffie. Het eenvoudige bedieningsconcept is kenmerkend voor de hoge technische kwaliteit van de nieuwe WMF800.

Het WMF Touch Concept.
Het hele bedieningspaneel is van glas. U hoeft alleen maar even lichtjes de symbolen aan te raken en de machine begint met het bereiden van uw favoriete koffie. Voor melk of melkschuim drukt u gewoon op de melktoets. Een intelligent verlichtingsconcept maakt u het kiezen nog gemakkelijker. Alleen de functies die op dat tijdstip beschikbaar zijn, worden verlicht. Het display ondersteunt u met duidelijke aanwijzingen en de symbolen laten u zien welke drank er is gekozen.

De WMF All-In-One-uitloop.
Slechts één uitloop voor koffie en melk, dat maakt de volautomatische machine voor koffiespecialiteiten van WMF zo uniek. Wat u ook maar kiest, zet gewoon uw kopje eronder en geniet van uw favoriete koffie.
Voor cappuccino of latte macchiato hebt u niet een apart melkpijpje nodig en hoeft u niets te veranderen. De All-In-One-uitloop is traploos in hoogte verstelbaar, van het kleine kopje espresso tot en met het hoge glas latte.
Nog nooit was het zo gemakkelijk om thuis aan alle koffiewensen te voldoen.Ook als u met zijn tweeën wilt genieten. De WMF800 kan namelijk zelfs twee kopjes cappuccino tegelijk bereiden.”

Aldus WMF. En daar kunnen we absoluut in meegaan.

Meer weten over de 800? Kom hem proberen in onze winkel of bel even!

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

Koffie! Het Complete Handboek

Koffie! Het Complete Handboek

€ 15,32
€ 10,42

Best verkopend

Jura Claris Blue Waterfilter Diemme Oro

Jura Claris Blue Waterfilter
Het Jura Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
Jura Reinigingstabletten
De originele Jura reinigingstabletten in de standa…
Jura Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van Jura is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *