» » Veel nieuws in ons assortiment

Veel nieuws in ons assortiment

Geplaatst in: Algemeen | 0
Mokarico Noir: Prijswinnende boon

Behalve de Lagenovese Qualita Oro (zie het vorige bericht) hebben we ook een andere spectaculaire nieuwe koffiesoort in huis. Ook deze is  bekroond met een gouden medaille tijdens het ‘Internationale  Koffieproeffestival 2010’. Het gaat hier om de zeer lekkere  Mokarico ‘Noir’ , zeer fraai van smaak en de topper van Mokarico. In Italië verpakken ze de Noir in blikken van 3 kg, maar voor ons heeft de brander uit Firenze ze speciaal omgepakt in kiloverpakkingen.

Bijzondere biologische koffie

Ook nieuw in het assortiment is de ‘Espresso Ecologico’, een biologische koffie van Sole Italia Natura. Dat is de eerste koffie die bewezen (de universiteit van Turijn)  een zeer belangrijk deel anti-oxidanten levert nodig voor een gezonde levensstijl. Een kopje espresso ecologico levert meer dan 1/3 van de dagelijkse benodigde hoeveelheid.

Nieuwe ESE pads

Ook nog: 3 smakelijk nieuwe ESE espressopads.  Het gaat hier om de Cialde ‘Blue Gold’ en de ‘Cialde Tradizione’ van Lagenovese, alswel om een nieuwe ESE-pad van ‘Trottet’, die uitstekend geschikt is voor het drinken van een gewone kop koffie of lungo. De drie ESE-pads zullen opgenomen worden in de bestaande proefpakketten de Koffiethuiswinkel aanbiedt, waarmee het aantal soorten pads in deze pakketten de 30 overstijgt.

Overigens, hou ons in de gaten, want er is ook uit Rome het een en ander onder weg met twee andere prijswinnende koffiebonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.