Ons koffie-ervaringscentrum: het opknappen begint

Deze week beginnen we met het schilderen van de vloer en wanden van ons nieuwe pand. Dan kunnen we ook een stap gaan zetten met de opzet die we voor ogen hebben: een koffie en thee ervaringscentrum. De bedoeling is dat nog meer dan nu in onze huidige winkel u straks van alles kunt uitproberen en in beweging kunt zien. De koffiemolens die we verkopen staan aan om te zien hoeveel geluid ze produceren, hoe goed ze malen, hoe ze precies werken. Op de molens verschillende soorten koffie, zodat u nieuwe koffies kunt proeven.

Maar natuurlijk ook: veel machines in werking. Daarbij krijgen Jura, WMF en Nivona alle een eigen plek. Voor Jura bouwen we zelfs een prachtig meubel, waar de machines helemaal tot hun recht zullen komen. De Ena7, de F50 new edition, de J9 en de Z7 als demomachines, zodat u goed kunt ervaren hoe deze machines presteren.

Dat geldt natuurlijk ook voor de WMF machines, de 1000 pro, de 1000 second edition en de WMF 800. Ook deze machines zullen zeer fraai worden uitgestald om te kunnen demonstreren. Tegenover de WMF’s komen de Nivona’s te staan, zodat u met een draai van 180 graden en enkele passen, van Duitsland naar de technische kwaliteit uit Zwitserland kunt wandelen.

Maar er komt natuurlijk nog veel meer. Zo krijgt onze Faema E61 uit 1968 (foto’s staan onder aan dit stukje) een prominente plaats in de winkel. Hiermee zullen we de lekkerste koffiecocktails voor u kunnen maken, die u op opdrinken aan een van de zitjes die er komen.

Een voorbeeld van een samowar

We zullen ook een zitje maken waar je Mighty Leaf Thee kan proeven. Hiervoor zullen we twee Samowars in de winkel neerzetten. Een op de juiste temperatuur voor groene en witte thee en een voor de zwarte en kruidentheeën. U moet immers wel de thee op de juiste temperatuur kunnen proeven.

O ja, zoals ik al eerder schreef, deze fase is nog wel wat spannend. Hoewel de gemeente positief staat tegen de vestiging van ons bedrijf op deze plek, is er tegenstand uit onverwachte hoek: de winkeliers van het naburige winkelcentrum vrezen dat hun concurrentiepositie op termijn achteruit zal gaan als op de locatie waar ik mij vestig detailhandel wordt toegestaan (terwijl op de locatie behalve zonwering ook al vitrages, sportprijzen en gordijnen werden verkocht). Zij hebben dus bezwaar tegen de benodigde ontheffing aangetekend.

De gemeente vindt dit niet zwaar genoeg wegen om van de ontheffing af te zien heb ik begrepen. We gaan er dus voor! Maar spannend blijft het.

Eind september/begin oktober gaan we open op de nieuwe locatie. Houd ons blog dus in de gaten!

Faema_e61
Onze E61 uit 1968 is dezelfde als op deze foto, let ook op de handel onder links voor handmatige watertoevoer
De achterzijde van onze E61, die als een jukebox, prachtig kan oplichten

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

PPD mokkenset Tea Graphic

PPD mokkenset Tea Graphic

€ 19,95
€ 18,95

Best verkopend

Jura Claris Blue Waterfilter Diemme Oro

Jura Claris Blue Waterfilter
Het Jura Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
Jura Reinigingstabletten
De originele Jura reinigingstabletten in de standa…
Jura Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van Jura is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *