Nieuwe Jura Impressa Z6, E6 en E60 spectaculaire koffiezetters

Jura Z6
De spectaculaire Jura Impressa Z6

Vol verwachting klopt ons hart. Nog enkele weken en dan introduceert Jura 3 spectaculair nieuwe koffiemachines op de Nederlandse markt. Het gaat om de:

  • Jura Impressa Z6,
  • Jura Impressa E6
  • Jura Impressa E60

Drie prachtige koffiemachines, waarbij de Z6 de meest spectaculaire is en de E60 en E6 de betaalbare versies hiervan zijn. Hieronder onze indrukken op basis van wat nu bekend is.

Jura Impressa Z6: meest innovatieve koffiezetter

Prachtige volautomaat voor degene die met de nieuwste technieken hun koffie willen bereiden. De Jura Z6 volautomaat is uitgerust met innovatieve technieken waardoor deze fantastisch goede koffie zet. De wijze van zetten is nagenoeg geperfectioneerd. Als eerste ter wereld is deze machine uitgerust met het Puls-Extractie-Proces (P.E.P.), die de extractietijd bij het zetten van koffie optimaliseert en vooral bij ristretto en espresso bijdraagt aan een nog vollere en rijkere smaak. Koppel dat aan:

  • Een supersnelle en verse koffie biedende aroma G3 molen
  • de mogelijkheid om de dosering en de temperatuur van melk en melkschuim in 10 stappen te kunnen programmeren,
  • de verlichte watertank en
  • de automatische waterfilterherkenning

en je hebt de “state-of-the-art-machine van dit moment voor ogen.

Wil je de Z6 nu al reserveren, meer info (er staat nog een video op onze website) of afspraak maken voor een demonstratie, klik dan op onderstaande foto om dit met ons af te spreken!

[product id=1266]

Aroma g3 koffiemolen: sneller, veiliger en versere koffie

De g3 plus koffiemolen biedt veel voordeel ten opzichte van andere molens in volautomaten. Allereerst is deze erg snel: in zo’n 2,5 seconden maalt deze de hoeveelheid nodig voor een kop koffie. Zeer fijn is ook dat de molen in staat is om onzuiverheden in koffiebonen zoals takjes of steentjes, te verwerken, zonder vast te lopen. Bij volautomaten is het normaal dat er enkele porties gemalen koffie klaar liggen om de koffie mee te zetten. Met de Aroma-g3 molen is 70% minder voorraad gemalen koffie nodig en zet u veel versere koffie!

zeer rijke ristretto’s en espresso’s door variatie doorlooptijd (P.E.P)

Een uniek kenmerk van de drie machines is dat deze afhankelijk van de soort koffie, de doorlooptijd van het water laten variëren. Dit leidt tot enorme smaakwinst bij een ristretto en espresso. Doordat de machine het water in kleine doses pulserend het water wat langere tijd in aanraking is met de koffie laat komen, wint deze koffie varianten aan body en smaakrijkdom. Tel daarbij een betere temperatuur en een mooie cremalaag en deze Jura levert als volautomaat een van de beste espresso’s en ristretto’s die je kunt wensen.

Automatische herkenning waterfilter

De machines zijn uitgerust met een Claris Smart waterfiltersysteem en automatische waterfilterherkenning. Claris Smart waterfilters leveren de perfecte waterkwaliteit voor de beste smaak. Nog nooit wat het gebruik van filters gemakkelijker, nu deze machine het waterfilter automatisch herkent. Knoppen aan de voorzijde en een eigentijds TFT-scherm maken de bediening zeer eenvoudig. De geïntegreerde onderhoudsprogramma’s en de nieuwe verwisselbare melkuitloop zorgen dat alles zo goed mogelijk fris blijft.

E6 en E60: betaalbare state-of-the-art
Jura heeft natuurlijk ook gekeken hoe deze nieuwe techniek voor een aantrekkelijke prijs op de markt gebracht kan worden. Hiertoe heeft zij de E6 en E60 ontwikkeld. Net als de Z6 zijn deze machines uitgerust met het P.E.P. systeem, de Aroma g3 molen en het automatische Claris Smart systeem. Daarmee maken ook deze machine zeer smaakvolle en rijke ristretti en espressi, waarmee natuurlijk ook de cappuccino en latte aan smaak winnen. De machines zijn, zo lijkt het op voorhand althans, uitgerust met een getrapte cappuccinofunctie, waarbij een handeling extra moet doen bij het melkopschuimen, nadat je op het kleuren TFT-scherm je cappuccino of latte als keuze hebt ingetoetst.

Wil je de E6 of E60 reserveren, meer info (video E6) of afspraak maken voor een demonstratie, klik dan op onderstaande foto om dit met ons af te spreken!

[product id=1263][product id=1267]

Verwachte datum beschikbaarheid en verwachte prijs (voorbehoud).

We verwachten deze nieuwe machine kort na 19 mei leverbaar. De prijzen van de machines zijn nog niet bekend, maar we schatten de prijzen als volgt in:

Jura Impressa Z6: € 2380,–

Jura Impressa E6 Platina: € 949,–

Jura Impressa E60: € 899,00

Demo’s in de winkel

In onze winkel zullen wij demomodel van de genoemde machines opstellen, zodat u de machine uitgebreid kunt testen!

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

Best verkopend

JURA Claris Blue Waterfilter Diemme Oro

JURA Claris Blue Waterfilter
Het JURA Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
JURA Reinigingstabletten
originele JURA reinigingstabletten kies uit de …
JURA Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van JURA is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten