Nieuwe en verrassende siropen van Monin

Het hele jaar heerlijke drankjes

Zomer, herfst of winter? Voor een lekker drankje maakt het eigenlijk niet uit. Met de siropen van Monin kun je alle kanten op. Van een heerlijke alcoholvrije Spritz Aperol tot een koffie met een scheutje Pumpkin of Winter Spice. Zeker nu de dagen weer korter en kouder worden en de bladeren in mooie herfstkleuren veranderen. Dan is er toch niets fijner dan met een choco of koffie “plus” lekker op de bank te kruipen. Die plus maak je natuurlijk zelf.

Pumpkin Spice met een knipoog naar Halloween

Neem bijvoorbeeld een Latte met de Pumpkin Spice van Monin. Pittig, verrassend en helemaal in stijl van Halloween. Met deze siroop van pompoen, kaneel en kruidnagel maak je in een handomdraai een lekker latte, chocolade en thee. De kruidige smaak past helemaal bij de herfst. De combinatie van kruiden en pompoen (een echte herfstgroente) zorgen voor heerlijke, authentieke smaakcombinaties in de keuken. Hieronder vind je een aantal recepten om van je choco een choco-plus te maken. Of van je latte natuurlijk.

Winter Spice, nieuw én pittig

Probeer je de nieuwe wintersiroop van Monin, Winter Spice. Je beleeft een warme, pittige smaaksensatie van noten, kaneel, gember en kruidnagel. Alleen al de dieprode kleur zorgt voor warmte in de keuken en op tafel. Koude en warme dranken krijgen letterlijk een opkikker van deze heerlijke siroop. We kunnen er boeken over schrijven, maar deze moet je simpelweg proeven. Wil je inspiratie voor lekkere drankjes, kijk dan eens hieronder bij de Monin-recepten.

Laat het je smaken met de nieuwe Salted Caramel topping

De subtiele smaak van zout en zoet. In je koffie, cappuccino of over je ijs. Zo lekker en puur. Deze topping van Monin van een zachte caramel doet het niet alleen goed in je koffie of gerechten. Je kunt er ook heel fraai je bord, kop of glas mee versieren. Lekker… en leuk als je een feestelijk etentje hebt.

Lekker zelf maken met deze Moninrecepten

Pumpkin Tea

Pumpkin Caramel Hot Chocolate

Pumpkin Carrot Smoothie

Pumpkin Spice Frozen Daïquiri

Winter Spice recepten

 

Deze drie favorieten van Monin zelf proberen?

Deze drie van Monin zijn wel onze favorieten voor de tijd van het jaar. Ze zijn nu bij ons in de Koffiethuiswinkel te koop. Proberen? Je kunt ze hier online bestellen.

 

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

Best verkopend

JURA Claris Blue Waterfilter JURA Reinigingstabletten

JURA Claris Blue Waterfilter
Het JURA Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
JURA Reinigingstabletten
originele JURA reinigingstabletten kies uit de …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
JURA Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van JURA is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten