» » Nieuw logo in de maak

Nieuw logo in de maak

Geplaatst in: Algemeen | 1

Zes jaar geleden heb ik zelf mijn logo in elkaar geknutseld. De koffiebladeren gecombineerd met twee koffieboontjes en dan in koffiebruin groot “dekoffiethuiswinkel.nl” in Times New Roman. Nu lijkt er niks mis te zijn met het doe-het-zelven, maar ik kan je zeggen, er zijn toch nadelen. De belangrijkste voor mij is eigenlijk dat het logo aan professionele drukkwaliteit ontbeert, je kunt het knip- en plakwerk niet gemakkelijk groot maken, vaak gaat het korrelen of wordt het vaag. Bovendien was ik er nooit helemaal tevreden over, het heeft/had toch wel wat amateuristisch (maar misschien is dit alleen maar mijn idee).

Alles bij elkaar wat mij betreft tijd voor een nieuw logo. Ik heb inmiddels de eerste vier voorbeelden gezien, waarvan er een uitsprong. Vertel, vertel! (Bert Visser) zult u nu ontgetwijfeld roepen, wanneer kunnen wij dat nieuwe logo zien?  Laat ik dan meteen maar met een ander nieuwtje in huis vallen, we zullen het gaan onthullen bij de opening van ons nieuwe pand op 1 oktober van dit jaar!

Dit is ons beoogde nieuwe pand!

  1. tjalling
    |

    Je begrijpt dat wij in Qatar reuze benieuwd zijn naar je nieuwe logo. Wij hopen rond de Eid viering (2e helft van september) in Nederland te zijn en weten niet zeker of we er 1 october zullen zijn. w hopen dat je een tip van de sluier op wilt lichten t.z.t… Success!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.