» » Nespresso* capsules van Diemme nu verkrijgbaar

Nespresso* capsules van Diemme nu verkrijgbaar

Geplaatst in: Algemeen, Koffieberichten | 0

Ga direct naar de Diemme Nespresso* compatible capsules in onze webwinkel >>

Nespresso* met de kwaliteit van Caffe Diemme. Vanaf vandaag zijn deze Nespresso* compatible capsules bij dekoffiethuiswinkel.nl verkrijgbaar. Gister rechtstreeks uit Italië van Diemme binnengekregen, vandaag door ons getest en absoluut perfect bevonden! Erg lekker, stuk voor stuk.

Diemme nespresso capsules
De Diemme Nespresso capsules

Voor het testen gebruikten we de Nespresso Pixie. De koffie loopt met een mooie snelheid uit de automaat in het kopje. Na een seconde of 20 heb je een espresso met een dikke, rijke cremalaag. De koffiecapsules van Diemme smaken werkelijk uitstekend, in een palet die een ieder wat biedt, van licht tot krachtig, alsook cafeïnevrij. De 5 smaken die vanaf nu bij ons verkrijgbaar zijn, zijn:

1. De Corpo is rijk en vol, met een volle nasmaak. Stevig en een perfecte basis voor een cappuccino of latte. Een mooie donkere smaak, zonder dat deze een vervelende bitter heeft. Zeer goed gemelangeerd door Diemme!

2. De Spirito della Tanzania is een spannende koffie. De koffie smaakt zoals koffiebonen uit Tanzania smaken: een rijk palet van  prachtig fruit van een single arabica koffieboon met een heerlijke body en aanhoudende smaak.

3. De Mente is een heerlijke, zeer verfijnde 100% arabica melange. De koffie is perfect in balans, met een smaakvolle dikke crema. Zelfs de meest uitgesproken gourmetliefhebber zal deze waarderen. Wij doen dat in ieder geval ten volle!

4. Verrassend lekker was de Diemme Anima del Salvador Nespresso. Wauw wat een heerlijke koffie is dat, die wat ons betreft het meest in de buurt van de Diemme Oro koffiebonen komt: fruit en chocolade uit de gewassen arabica koffiebonen maken een prachtige smaak en deden ons zeer genieten!

5. Onze smaakproef sloten we af met de cafeïnevrije capsule, de cuore. Alhoewel deze koffie is gedecaffeineerd, is de smaak ten volle behouden. Een cafeïnevrije koffie die rijk van smaak is en die heel goed door kan gaan voor zijn cafeïne houdende broertjes!

Al met al zeer goede koffies uit de Pixie. De capsules zijn niet voor elke Nespressomachine geschikt. U kunt ze in ieder geval gebruiken voor  de Citiz, Pixie, Essenza. Lattisima, U en Inissia machines.

 

*Nespresso is geen eigendom van Dekoffiethuiswinkel.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.