» » Lift Off Koffiekunsten

Lift Off Koffiekunsten

Geplaatst in: Koffieberichten | 0

Yes, mijn eerste weblog! Altijd een beetje omheen gelopen, zo van, wat kan ik ermee en wat moet ik ermee. Maar nu is ie er dan, voor alle dingen die mij bezighouden, voornamelijk natuurlijk als het over koffie gaat en de ontwikkeling van dekoffiethuiswinkel.nl Natuurlijk zal er af en toe ook wat persoonlijks tussenstaan, anders wordt het wel erg zakelijk….Niet dat dat saai is, maar ik zie ook geen probleem om meer over mijzelf te vertellen. Maar dat voor later.

Vandaag op lulu.com gekeken, ik denk er namelijk aan om ook een catalogus te publiceren van alle producten. Zag er mooi uit en er staan leuke boekjes op, zoals “How to start a coffeebusiness by avoiding our mistakes” of “12 fundamentels to start a succesfull coffeebusiness” (zoek op espresso). Lijkt mij interessant om te lezen…

Ik ben trouwens druk bezig om het digitale concept van de koffiethuiswinkel om te zetten in een ‘hardcopy’, een winkel van vlees en bloed – wat staat zo’n uitdrukking raar – waar je zowel een perfecte koffie kunt drinken als alle producten uit de webwinkel kunt kopen. We zijn op dit moment druk aan het schilderen en hopen 1 december open te kunnen. Maar omdat ik mijzelf ken inmiddels, heb ik tot nu toe geen datum gepubliceerd. Ik wil wat dit betreft mijzelf geen druk opleggen, de komende tijd zal druk genoeg worden denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.