La Genovese ‘Oro’: heerlijk lekkers uit Albenga

De ‘Qualita Oro’  is ons nieuwe kindje van ‘La Genovese. – Even jong, net nieuw in Nederland, klaar om ontdekt te worden. Dit door vele koffieliefhebbers in Nederland.

Lagenovese Oro
LaGenovese Qualita Oro: bekroond met goud

‘La Genovese’ is een kleine koffiezaak, ontstaan in 1936. Dit is een klein stil Italiaans plaatsje luisterend naar de naam ‘Albenga’. Van daaruit wist men zoveel succes te boeken met hun koffieproducten dat vele bars- en restaurants producten van hun kochten. Vanaf daar duurde het niet lang meer of ‘La Genovese’ liet zich wereldwijd kenbaar maken.

Wat wij van de ‘Koffiethuiswinkel’ nu zo uiterst  bijzonder vinden aan dit product is zijn verscheidenheid in smaakvariatie. Bij een eerste slokje lijkt die smaak van chocolade, bloemen, vers fruit en gedroogde noten op een lang gekoesterde wens. Als kenner proeft u meteen het verschil.

Bij het openen van een Oro-zak wordt u ook blij. Neem eens een schepje er doorheen en u voelt en ziet droge, egaalbruine niet vette  koffiebonen,bestaande uit 80% arabica en 20% robusta.

Weet u waar ik helemaal blij van word, de ‘Espresso Italiano’ certificering op de verpakking. Gelijk een goed teken van de vaste samenstelling en de perfecte basis voor een echte Espresso Italiano. Al met al oogt de verpakking sowieso erg luxe. Goudkleurig letters omgeven door een donkerblauwe- tot zwart aandoende verpakkingskleur.

Wanneer u dit product in huis haalt bent u trots eigenaar van een kopje koffie dat al tweemaal  een gouden medaille wist te behalen. Dit tijdens het internationale koffieproeven 2010. Gaat u als kenner voor kwaliteit?  Met ‘Oro’ van La Genovese haalt u dat in huis!

Naar LaGenovese Qualita Oro in onze webwinkel

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

Best verkopend

Jura Claris Blue Waterfilter Diemme Oro

Jura Claris Blue Waterfilter
Het Jura Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
Jura Reinigingstabletten
De originele Jura reinigingstabletten in de standa…
Jura Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van Jura is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten

Gerelateerde berichten

2 reacties op “La Genovese ‘Oro’: heerlijk lekkers uit Albenga”

  1. Folkert schreef:

    Hoi Martijn, proeven in Albenga is natuurlijk helemaal top. Dank je wel voor de positieve reactie op de Lagenovese koffie! groet, Folkert

  2. Martijn schreef:

    Ik ben (in Albenga en Ceriale) al heel wat dagen begonnen met Genovese. Dit is inderdaad erg lekkere koffie. Ik ga ‘ns even in de shop kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *