» » Nieuw boek: Het branden van Italiaanse Espresso

Nieuw boek: Het branden van Italiaanse Espresso

Geplaatst in: Koffieberichten | 0

Het boek Espresso Italiano Roasting
Het boek Espresso Italiano Roasting

Espresso Italiano Roasting, de nieuwste publicatie van het Insitute of Coffee Tasters, is net gepubliceerd. Het is volledig gericht op de Italiaanse wijze van branden en melangeren.

De Italiaanse espresso is bij uitstek een van de meest elegante “Made in Italy” producten als het gaat om de Italiaanse eet- en drink cultuur. En om die reden is het van belang met alle hedendaagse technieken en middelen de kunst van het espresso bereiden vast te leggen en te beschrijven, daarbij hopend dat de kunst zich verspreidt en wordt verbeterd. En dat is een van de voornaamste doelen van het boek.

Het boek is in PDF format verkrijgbaar via de website via de volgende link: International Institute of Coffee Tasters.

Meer weten over hoe je een perfecte espresso maakt? Onze handleiding Espresso geeft je de nodige tips!

Caffe Agust Gouden Fairtrade Koffie >>

Laat een Reactie Achter