Gegarandeerd Jura bij dekoffiethuiswinkel.nl

De laatste tijd waait er nog al wat stof op rond de garantie van Jura. Daarom is het goed om daar even bij stil te staan. In Nederland worden namelijk ook Jura machines te koop aangeboden die niet via de Nederlandse importeur worden ingekocht. Deze worden dan door niet geautoriseerde dealers ingekocht in bijvoorbeeld Spanje of Oostenrijk, met alle gevolgen van dien. Zo verleent de Nederlandse importeur van Jura geen garantie op deze machines. Eventuele reparaties zullen in dat geval moeten plaatsvinden in het land van herkomst. Heel vervelend, want dat betekent dat de machine lang onderweg kan zijn. Het komt ook voor dat de machine niet in de Nederlandse taal is in te stellen. Lastig, maar op zich overkomenlijk als Engels of Duits tot de mogelijkheden behoort. Maar er zijn nog enkele gevolgen: op niet Nederlandse modellen geldt evenmin de Jura haal- en breng service bij storingen in het eerste jaar en kan bij vragen of advies geen beroep worden gedaan op de Jura servicedienst in Zoetermeer.

Deze punten kunnen allemaal opgeheven worden als een Jura apparaat gekocht wordt bij een geautoriseerd dealer, zoals ons bedrijf. Daarbij maakt het niet uit of dit via internet of in de winkel is, zolang de dealer maar een geautoriseerd dealer is. Ons bedrijf is dat en staat als zodanig vermeld op de Jura website. Bij ons koopt u dus met de zekerheid dat u een Jura machine aanschaft die door ons is ingekocht bij de Nederlandse Jura importeur. Hieronder ziet u onze vermelding op de Jura website:

U heeft als u bij ons een Jura machine aanschaft recht op:

  1. 25 maanden Nederlandse Jura Garantie (12 maanden bij bedrijfsmatig gebruik)
  2. 12 maanden gratis haal- en brengservice
  3. serviceverlening onder garantie
  4. telefonische ondersteuning via het Nederlandse Jura Serviceteam.

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

Best verkopend

JURA Claris Blue Waterfilter JURA Reinigingstabletten

JURA Claris Blue Waterfilter
Het JURA Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
JURA Reinigingstabletten
originele JURA reinigingstabletten kies uit de …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
JURA Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van JURA is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten

Gerelateerde berichten

2 reacties op “Gegarandeerd Jura bij dekoffiethuiswinkel.nl”

  1. Folkert schreef:

    De garantie voor zakelijk gebruik is een jaar omdat bedrijfsmatig veel meer koffie gedronken worden dan in een gewone huishoudsituatie. Afhankelijk van het model dat u kiest is het mogelijk om een servicecontract via Jura af te sluiten. Dit is geen extra garantie, maar wel een nextday service mochten er problemen ontstaan. Deze service kan bijvoorbeeld geboden worden bij de xs90 of Jura xs95 OTC. Als u advies van ons wenst, dan helpen wij u van harte en uiteraard vrijblijvend. Ook bij de keuze van een lekkere en betaalbare koffie kunnen we u ondersteunen. Met vriendelijke groet, Folkert Terpstra

  2. huuwoningen schreef:

    Wij ovewegen een Jura machine voor bij ons op het makelaarskantoor aan te schaffen. Nu is 12 maanden garantie wat kort en vraag ik mij af waarom dit zo is (gaat hij niet langer mee ofzo) Is er ook een mogelijkheid om extra garantie bij te kopen? Zoals bij Miele bvb 10 jaar garantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *