» » Bekroonde Battista koffiebonen nieuw in Nederland

Bekroonde Battista koffiebonen nieuw in Nederland

Geplaatst in: Algemeen | 0

De Koffiethuiswinkel.nl introduceert bekroonde en fairtrade koffie van Battista

###Persbericht###

Dieren, 23 oktober 2013 – Met ingang van oktober 2013 verkoopt de koffiethuiswinkel.nl twee nieuwe soorten premium koffiebonen van  de Italiaanse koffiebrander Battista. Beide soorten zijn de paradepaardjes van het Zuid-Italiaanse bedrijf. Het betreft de met goud bekroonde Battistino koffiebonen en de biologische fairtrade koffie genaamd Vida Battistino. Beide zijn ook verkrijgbaar als ESE-espressopads.

battistino-blik
De bekroonde Battistino koffiebonen

De Battistino koffiebonen zijn de beste koffiebonen die Battista brandt. In 2010 verdiende deze koffie een gouden medaille tijdens de tweejaarlijkse wedstrijd van het Internationale Koffieproevers Instituut. Deze koffie is mooi in balans en heeft een mooie bitter, wat zoethout en zwarte bes in zich. Als een echte Zuid-Italiaan is deze koffie iets krachtiger dan gemiddeld. De nasmaak is vol en blijft lekker en lang aanwezig in de mond.

De biologische fairtrade koffie Vida Battistino is eveneens van zeer hoge kwaliteit. Vol van smaak, goed in balans, filmend, met een frisse afdronk. Een ronde  fairtrade koffie vol fruit die het uitstekend doet als basis voor espresso, de gewone Hollandse kop of als basis voor cappuccino.

Om de introductie van de nieuwe koffies kracht bij te zetten geeft de koffiethuiswinkel bij elke verkocht pak koffiebonen 5 heerlijke koffiebonbons ‘Desideri al caffe’ cadeau (winkelwaarde € 2,00).

Meer informatie vindt u op www.dekoffiethuiswinkel.nl

Over de Koffiethuiswinkel.nl

De Koffiethuiswinkel.nl is in 2004 opgericht door Folkert Terpstra uit grote enthousiasme voor koffie. Het concept is de beste koffie, thee en bijbehorende accessoires aan te bieden. Vanuit een passie die maar doorgaat, treft u op de website van De Koffiehuiswinkel een weerspiegeling hiervan.
——————————————————————

Noot voor de redactie:

We nodigen u van harte uit deze koffie te komen proeven. Eigenaar Folkert Terpstra staat u graag te woord voor uitleg en meer informatie. U kunt bellen naar 0313-496909 of e-mailen naar info@dekoffiethuiswinkel.nl

de Koffiethuiswinkel

Wilhelminaweg 96
6951 BS Dieren
0313-496909
www.dekoffiethuiswinkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.