Laatste van de Blog

Battista – koffie branden als ambacht
| |

Bijna 80 jaar geleden begon Gisuseppe Battista zijn koffiebranderij in het Italiaanse Triggiano, vlakbij de havenplaats Bari. Verkocht hij in eerste instantie alleen groene, onbewerkte koffiebonen, na de oorlog kocht hij een kleine... Lees Meer

Melk goed opschuimen? Zo doe je dat!
| |

Lekker melkschuim voor je cappuccino of latte macchiato? Dat maak je door koude, verse en volle melk met de hand op te schuimen. Volle melk smaakt lekker romig (het slagroom effect) en de... Lees Meer

Nieuwe en verrassende siropen van Monin
| |

Het hele jaar heerlijke drankjes Zomer, herfst of winter? Voor een lekker drankje maakt het eigenlijk niet uit. Met de siropen van Monin kun je alle kanten op. Van een heerlijke alcoholvrije Spritz... Lees Meer

Je hebt koffie en je hebt Mokarico
| |

Ben je in Italië, dan drink je koffie. Want waar je ook bent, daar krijg je overal lekkere koffie. En na één echte Italiaanse espresso wil je nooit meer anders. Toch is ook... Lees Meer

De 10 leukste recepten met Monin Fruitmixen
| |

Ben je op zoek naar lekkere drankjes? Eens een keer wat anders drinken? Gebruik eens de Monin fruitmixen (ook fruitpurees genoemd). Heerlijke vruchten moes, klaar voor gebruik. Je kunt ze gebruiken in een... Lees Meer