Bialetti Moka Color Rood

Koffiezetten met een Bialetti Moka Express Color (ookwel percolator genoemd) is koffiezetten op de traditionele Italiaanse wijze. Bialetti levert de beste kwaliteit.  Verkrijgbaar als 3 of 6 kops. Kleur: rood.

€ 38,85
Levertijd 2 - 5 dagen

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Koffiezetten met een Moka is koffiezetten op de traditionele Italiaanse wijze.
Het levert u een heerlijke, echte traditionele espresso op. De zetmethode brengt met zich mee dat u een ietwat stroperige, volsmakende koffie krijgt. Het zetten van koffie met de Bialetti Moka Express is niet moeilijk.


Belangrijk is wel dat de koffie niet te grof gemalen is en het zeefje goed is gevuld. Water vul je net tot onder het veiligheidsventiel. Als je de moka op het vuur zet, komt het water aan de kook en wordt het door de druk door de gemalen koffie in het zeefje gedrukt. In het bovenste deel van het mokapotje komt de koffie dan langzaam pruttelen, totdat het water helemaal op is. Voor de lekkerste koffie zet u het vuur zodra de koffie gaat stromen, zo laag mogelijk. Als al het water uit het onderste reservoir is gestroomd doet u er goed aan het vuur direct uit te draaien, opdat de koffie niet te heet wordt en bitter gaat smaken.

De Bialetti Moka Color is bij ons verkrijgbaar in 3 of 6 kops. Deze kopjes zijn naar de Italiaanse maat van cl. Een 3 kops is dus ongeveer 0,165 liter en de 6 kops ongeveer 0,33 liter.

Bialetti
8006363012546

Specifieke referenties

ean13
8006363012546

Andere mensen kochten ook

Bialetti Moka Express
Snel bekijken
Nu leverbaar

Bialetti Moka Express

Prijs € 28,50
Maat
Bialetti Moka Express...
Snel bekijken
Nu leverbaar

Bialetti Moka Express...

Prijs € 6,95
Maat