Catalogus

Fabrikant v

Onze winkel

De Koffiethuiswinkel
Openingstijden
Zaterdag: gesloten

Melkkannen

Er zijn 2 producten
Met onze melkkannen kunt u als een echte barista melkopschuimen en na wat oefenen, latte art doen. De melkkannen zijn zeer geschikt voor het opschuimen van melk voor cappuccino of latte macchiato. Ze zijn van dik roest vrij staal, lopen taps toe en kunnen in de vaatwasser. We geven u graag het volgende aankoopadvies: kies een melkkan die wat groter is dan de hoeveelheid melk die u nodig hebt voor de cappuccino. U kunt dan wat meer melk gebruiken, waarmee u wat meer tijd heeft om mooi schuim te maken. Voor 1 tot 2 cappuccino’s adviseren wij een melkkan van 0,5 of 0,6 ltr. aan te schaffen. Voor 2 tot 4 cappuccino’s een kan van 0,9 of 1,0 ltr. Het kleinere melkkannetje van 0,4 ltr adviseren wij te gebruiken voor het opvangen en uitschenken van koffie voor de latte macchiato.

 • 1
 • 2
 • 3
 • Bumper melkkan

  Bumper melkkan
  € 19,95
  Direct leverbaar

  Melkkan RVS, 1,0 liter, met een kek Bumperlogo op de greep. Middelgrote melkkan, geschikt voor het maken van 5-7 cappuccino.

 • Melkkan

  Melkkan
  € 17,90
  Levertijd 2-5 dagen

  Melkkan RVS in de maten 0,35, 0,6 of 0,9 liter. Koopadvies: Melkkan 0,60 ltr voor 1 a 2 cappuccino. Melkkan van 0,9 ltr: voor 2 tot 4 cappuccino. Melkkan 0,35 ltr: schenkkannetje voor de koffie in de latte macchiato.